Kejt Vinslet ne spada u one dame koje život provode na dijetama i u teretani. Ipak, i sa svojim nesavršenim telom ova žena pleni lepotom, i daje primer ostalim zvezdama kako je sasvim u redu izgledati prirodno.

Uživajte u nadahnjujućim mislima ove velike glumice u kojima nas uči o značaju zadovoljstva samim sobom.

Kate Winlset Kejt Vinslet nas uči kako da se ponosimo svojim telom

“Nisu mi strani dijetalni napici, ali ne samo da nisu ukusni, već su smrtno dosadni. To prosto nije dobar način da se živi”.

“Kao dete, nikada nisam čula da neka žena kaže: “Ponosna sam na svoje telo“. To nije govorila ni moja mama, ni sestra niti ijedna drugarica. Zbog toga sam odlučila da to govorim svojoj kćeri Miji svakodnevno, jer samopouzdanje mora da se gradi od detinjstva”.

Kate Winslet2 Kejt Vinslet nas uči kako da se ponosimo svojim telom

“Ja prihvatam svoje telo. Prihvatam to kakva sam i pokušavam da iz njega izvučem najbolje”.

“Imam stomak koji nije čvrst zbog porođaja, grudi kojima sam hranila dvoje dece… Ali to je sve u redu. Ja imam 33 godine. Ne gledam se u ogledalo, i ne mislim “Ja izgledam fenomenalno”, naravno da ne izgledam. Ali niko nije savršen. Ja ne verujem u savršenstvo.  Gledajte me, ovo sam ja i nisam savršena. I ponosim se time”.

Kate Winslet Kejt Vinslet nas uči kako da se ponosimo svojim telom

“Nikada nisam želela da postanem slavna. Nikada nisam imala takve ambicije. Bila sam debela i nisam znala nijednu debelu glumicu. Prosto sebe nisam videla u tom svetu. Uvek sebe vidiš nekako pogrešnim i nekako drugačijim od svih. Još uvek se ponekad osećam tako. Vidim ženu u tesnoj majici i džinsu i visokim potpeticama i pomislim “Trebalo bi da ja izgledam tako. Moram se više potruditi”. Ali onda shvatim – ona ne može biti srećna na tolikim potpeticama“.

“Ja nemam delove tela koje mrzim, ili koje bih volela da zamenim za delove tela nekog drugog, niti želim da se operacijama pretvorim u neku nestvarnu verziju sebe“.

Jasna Stanić

Editors choice