1/3

Nas je uvek zanimalo kako poznate ličnosti nalaze svoju srodnu dušu! Ono kao, poznati su, svi znaju za njih i kako onda oni mogu da prepoznaju koja osoba zaista želi da bude sa njima zbog njih samih, a koja bi samo da ih iskoristi i dobije “instant” slavu? Priznaćete, nije to lako. Ali, ako niste znali, i slavne zvezde umeju da se ponašaju kao “normalni” ljudi.

Verovali ili ne, ovi poznati parovi su se smuvali upravo tako, kao i svi mi – pomoću sastanaka “na slepo” ili “preporuke” prijatelja. Da, zvuči neverovatno, ali tako je!

Tejlor Svift i Kalvin Haris

Glavni “krivac” za to što su ove zvezde zajedno je Eli Golding. Naime, pevačica se druži i sa Tejlor i sa Kalvinom i, poznajući ih oboje, procenila je da bi bili savršeni par. Kako kaže Eli, on je odličan prijatelj i fantastičan je, ona je tako “kul” i obožava je, a oboje su zaista sjajni i visoki – savršeno, zar ne?

parovi 2 Ovi poznati parovi su se smuvali kao NORMALNI ljudi

Tom Brejdi i Žizel Bundšen

Zajednički prijatelj je ovom paru “smestio” sastanak na slepo. Tomu je rekao da je pronašao žensku verziju njega, a Žizel da je našao mušku verziju nje. Dakle, ako su toliko slični, normalno je da će se odlično slagati.

parovi 3 Ovi poznati parovi su se smuvali kao NORMALNI ljudi

Editors choice