1/3

Godina 2016. je po mnogo čemu bila posebna, zanimljiva i uzbudljiva i to naročito u svetu poznatih. Zvezde su se svakako trudile da privuku našu pažnju svojim objavama, a na kraju su i same shvatile šta najbolje prolazi – golotinja! Hm, smelo! Možda uopšte i niste razmišljali o toj temi, ali naše omiljene zvezde su se toliko skidale ove godine da je bilo zaista teško izdvojiti ovih top 10 najboljih golišavih momenata. A videćete, na listi se nisu našle (zamislite) samo Kardašijanove, već i mnogi, mnogi drugi… Udahnite duboko i – krećemo!

Mislimo da je sasvim opravdano započeti ovaj tekst sa Emili Ratajkovski. Ona je ove godine svoje fanove “častila” sa mnogo svojih golišavih fotografija i to u toj meri da ne možemo da se setimo kako ova lepotica izgleda u odeći! Dakle, bilo ih je mnogo, ali njena poslednja golišava objava je definitivno najupečatljivija. Pa, srećni praznici i vama!

Thank you @voguemagazine for featuring my 🎄collages! Check out the rest link in bio

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Odmah iza nje, sledi, naaaravno, Kim Kardašijan. Sećate li se ovog njenog golišavog selfija kada je, sirota, izjavila da nema šta da obuče? Šmrc!

When you're like I have nothing to wear LOL

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

A sećate li se pravog zadovoljstva Kejti Peri kada ju je njen goli, ovaj, dragi dečko Orlando Blum provozao na čamčiću? O da, i muškarci se tako olako skidaju!

Editors choice