1/2

U muzičkoj i filmskoj industriji u kojima se ljubavne romanse dešavaju svake nedelje i traju otprilike koliko i neki bioskopski hit, pronalaženje prave ljubavi u Holivudu postaje pravo minsko polje.

Uprkos njihovom statusu najpopularnijih svetskih ličnosti  i  uprkos uspešnim karijerima, nekoliko holivudskih parova je pronašlo način da uskladi uspešne karijere i svoj ego i sve to pretvori u dugovečne i srećne brakove.

Otkrijte koje tajne uspešne ljubavi su nam poznati parovi otkrili.

Sara Džesika Parker i Metju Broderik

Oni su u braku osamnaest godina i imaju troje predivne dece, a njihova tajna dugotrajne romantične veze je u tome da pre svega neguju veliko poštovanje i prijateljstvo među sobom. “Mi smo veliki prijatelji i pričamo mnogo, o svemu. Nastavite da pričate i da se smejete, previše tišine definitivno nije dobro”, rekao je Metju jednom prilikom kada su ga pitali za tajnu srećnog braka i dodao: “Sara Džesika je jako zabavna i stalno me zasmejava. Zaista sam blagosloven što je pristala da bude moja žena”.

Sara Poznati parovi otkrivaju TAJNE dugovečnog i srećnog braka

Mišel i Barak Obama

Tokom dvadeset i tri godine braka i predsednik Barak Obama i prva dama Mišel kažu da su iskusili i uspone i padove a da su ipak uživali u svakom izazovu. “Brak je težak posao. Čak i najsrećniji brakovi iziskuju dosta napornog rada. Nositi se sa svim udarcima, bolovima i radostima koje život i brak nose to je pravi izazov”, rekla je Mišel Obama. Njihova tajna uspešnog braka je da nikada ne treba da odustanete i da prihvatite teška vremena isto kao ona srećna i vesela. Budite realni od samog početka da brak nije lak posao.

Obama Poznati parovi otkrivaju TAJNE dugovečnog i srećnog braka

Editors choice