1/3

O mnogobrojnim uspesima, kako onima koji su se desili još pre, tako i o stvarima koje su sada aktuelne, imali smo priliku da razgovaramo sa najuspešnijom modnom blogerkom kod nas, Zoranom Jovanović. O svemu onome što je u poslednje vreme doživela kada su mediji u pitanju, o svojoj prvoj knjizi, a sada i drugoj, ljubavnom romanu “Vanilla sky“, Zorana je iskreno odgovarala na naša pitanja, a između ostalog, saznali smo i koje je njeno trenutno emotivno stanje. S toga, ne propustite intervju sa ovom mladom, uspešnom i predivnom devojkom koja trenutno uživa na Maldivima, a odatle nam se i javila.

Wannabe Stars Editorijal Jul W1200 13 Intervju: Zorana Jovanović, modna blogerka Wannabe Stars Editorijal Jul W1200 21 Intervju: Zorana Jovanović, modna blogerka

WANNABE STARS: Zorana, nisi neko ko je imao duži period adaptacije na popularnost, već je sve došlo veoma brzo. Na koji način si uspela da se izboriš sa velikim “udarom” medija koji si doživela?

ZORANA JOVANOVIĆ: Smatram za sebe da sam dosta jaka osoba, bitno mi je šta misle meni bliski ljudi i oni što stvarno prate i vole moj rad. Ostalo dođe i prođe.

Wannabe Stars Editorijal Jul W1200 31 Intervju: Zorana Jovanović, modna blogerka

Mediji te nisu štedeli ni u kojem trenutku života, ni kada su ti se dešavale lepe stvari, ni neke loše i tužne. Koliko ti je to odmagalo u normalnom funkcionisanju i radu?

Ne može da mi odmogne nešto što ja znam da nije tačno, pa tako da kada piše nešto što nema veze sa istinom za mene to ne znači puno. Bavim se ovim poslom već 5 godina i smatram za sebe da sam vrlo uspešna u tome, posebno za zemlju u kojoj do skoro nisu znali kako tačno bloger zarađuje. Ne može niko da ospori činjenicu da imam 26 godina, 2 knjige, vrlo uspešan blog, najpraćeniji Instagram od naših blogera i dosta veliku fan bazu i to je ono što ja gledam, a ne šta je neko napisao i da li sam nešto uradila po nečijim merilima.

Wannabe Stars Editorijal Jul W1200 41 Intervju: Zorana Jovanović, modna blogerka

Velika “prašina” se digla nakon objavljivanja prve knjige “Life & Style”. A sada je došla na red druga knjiga “Vanilla sky”, kako si došla na ideju da napišeš ljubavni roman?

Ceo život sam pisala, moj pismeni zadatak iz srpskog jezika se našao u školskoj knjizi i nekako ta ljubav je uvek tu čučala jer joj se ja nisam dovoljno posvećivala. Kada sam videla kako je prva knjiga prošla želela sam da prikažem i nešto drugačije pa je odatle i nastao roman.

Editors choice