1/3

Jednu od najaktuelnijih i najpopularnijih pevačica kod nas u ovom trenutku, Nikoliju Jovanović, ugostili smo u prostorijama redakcije Wannabe Magazine-a, malo proćaskali o modi, stilu koji voli i kojem se u najvećoj meri priklanja, ali je uz sve to otkrila i neke svoje planove, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Pitanja o modi i stilu prati i još jedan fantastičan modni editorijal koji vas nikako neće ostaviti ravnodušnima, jer kao i na sceni, Nikolija je umela da putem fotografije prenese odličnu energiju.

nikolija 1 Intervju: Nikolija Jovanović, pevačica

Da li pratiš modu i modne trendove?

Kada je moda u pitanju, mogu reći da sam uvek u toku sa svim onim što se dešava na toj sceni, te znam šta je aktuelno, šta se trenutno nosi, ali ipak trendove ne pratim “slepo”, tako da kad vidim da je nešto popularno odmah to moram i sama da ponesem, već od svega toga što je novo i što nam se predlaže odaberem ono što najviše odgovara mom stilu, a onda njemu sve i prilagodim.

nikolija 2 Intervju: Nikolija Jovanović, pevačica

Koji ti je omiljeni stil?

Ne mogu da kažem da imam tačno određen stil koji volim i koji me u potpunosti opisuje, jer se mnogo toga smenjuje u toku jednog dana što mi je potrebno da obučem, od šetnje, preko kafe i ručka, pa sve do nekog nastupa, tako da se ne mogu nikada prilagoditi jednom, određenom stilu. Ali kada je reč o onome šta najviše volim i u čemu se najprijatnije i najbolje osećam onda je o neka sportska varijanta, trenerka, patike, koje čine da stvarno budem sasvim opuštena. Što se scene tiče, volim da to budu neki kraći šortsevi, haljine, da bude nešto provokativniji izgled, ali da se ujedno i u tome osećam prijatno, odnosno, da bude sasvim funkcionalno, da bude nešto u čemu mogu nesmetano da se krećem.

nikolija 3 Intervju: Nikolija Jovanović, pevačica

Koji komad odeće nikada neće izaći iz mode?

Sad će se verovatno očekivati da kažem kako je to neka kožna jakna, možda neki komad od džinsa, ali ništa od toga nije na prvom mestu kao obična bela majica, bela potkošulja, koje imam u velikim količinama i nosim ih uvek i svuda. Najbolje su za sasvim sportske, opuštene kombinacije, ali i neke elegantnije, jer uvek najbolje upotpune ceo izgled, tako da su one u potpunosti komad koji se nikad neće i ne može zaboraviti.

Editors choice