1/3

Godina 2017. biće u znaku beba! A budući da se o trudnoći ovih poznatih dama već sada toliko piše, ko zna šta nas čeka kada sve te bebe dođu na svet! Hej, pa nekim lepoticama je ovo prvo roditeljstvo, no ne sumnjamo da će se u ovoj ulozi odlično snaći. Od početka godine, malo-malo pa do nas dođe vest da će se neki poznati par ostvariti u ulozi roditelja, a kako bismo znali šta nas sve čeka i kako bismo mogli da izdvojimo svoje miljenike, evo svih njih na jednom mestu. Dakle, ovi poznati parovi u 2017. godini dobijaju jednu slatku brigu više!

Bijonse i Džej Zi

Svakako, Bijonse je trenutno najpoznatija trudnica, a pevačica već sada broji sitno do porođaja. On može da počne svakog trenutka! Ono što je još spektakularnije jeste to što Bijonse čeka blizance, a njenu trudnoću su mediji pomno pratili od februara pa do danas. Ipak, bez obzira na sve to, njena trudnoća je obavijena i velom tajne – čak ni njena mama ne zna pol blizanaca!

bijonse i dzej z Baby Boom: Poznati parovi koji će postati roditelji ove godine

Amal i Džordž Kluni

Još jedan poznati par koji očekuje blizance. Amal i Džordž su vest o roditeljstvu potvrdili u februaru, a ovi blizanci dolaze na svet ovog juna. Jedva čekamo da vidimo kako će se Džordž snaći u ulozi tate! Osećamo da će biti neverovatan!

amal i dzordz Baby Boom: Poznati parovi koji će postati roditelji ove godine

Editors choice