1/3

 

Kada god da se dešava nešto u svetu poznatih, nezaobilazan je crveni tepih kojim šetaju poznata lice, zvezde, te uglavnom baš taj tepih i trenutak pre nego događaj i počne budu najzanimljiviji. Normalno, ovogdišnja dodela Grammy nagrada je privukla veliku pažnju, kao i toalete poznatih dama u kojima su pokazale unikatnost i jedinstvenost, jer mnogi nisu očekivali da će videti takva modna izdanja.

S obzirom na njene godine i priliku, Kris Džener je iznenadila kratko, crnom haljinom sa čipkom i drugim detaljima, posebno što se radi o crvenom tepihu.

grammy 2017 11 Najunikatnija modna izdanja sa dodele Grammy nagrada (GALERIJA)

Adel je ostala dosledna sebi, duga, šira haljina, kao i uvek kada se pojavljuje negde u javnosti, posebno kada su to ovakve prilike, ali se ovog puta odlučila za zelenu haljinu, punu detalja, koja je izgledala sasvim unikatno.

grammy 2017 21 Najunikatnija modna izdanja sa dodele Grammy nagrada (GALERIJA)

Ne znamo šta joj se dogodilo, ali Hajdi Klum se pojavila kao da je krenula u neku šetnju, kafu sa prijateljicama, jedino što bi u toj prilici malo smetalo to što je haljina svetlucava, ali ne bismo mogli da pomislimo da će se poneti negde drugo osim u neki klub tokom večeri. No, i ovako odevena, Hajdi uvek izgleda perfektno.

grammy 2017 3 Najunikatnija modna izdanja sa dodele Grammy nagrada (GALERIJA)

Možda bi se kod nas reklo da je izvukla nešto iz bakine škrinje, ali u ovoj dugoj, bež haljini, Demi Lovato je izgledala perfektno stilizovano. 

grammy 2017 4 Najunikatnija modna izdanja sa dodele Grammy nagrada (GALERIJA)

Editors choice