1/3

Dodela Grammy nagrada je jedno od najvećih večeri u svetu muzike, a ova prestižna priznanja će se večeras dodeliti po 59. put. Dok iščekujemo konačan ishod, tačnije, dok čekamo da saznamo ko će kući poneti ovu simpatičnu i veoma značajnu statuu, podsećamo se najboljih modnih momenata sa dodela Grammy nagrada svih vremena!

Areta Frenkiln je 1970. godine osvojila Grammy nagradu, ali je pažnju privukla i sjajnom crvenom haljinom ukrašenom zlatnim vezom koja neodoljivo podseća na toalete iz priča “1001 noć”. Godine 1974. Šer je otprilike započela trend “golih” haljina koje mnogo više otkrivaju nego što pokrivaju. Kralj popa Majkl Džekson je 1984. godine na dodelu ovih nagrada došao u svom prepoznatlljivom stilu, a ne možemo da se ne zapitamo u kakvoj kombinaciji bi se ovaj kultni pevač danas pojavio.

grammy 1 Najbolji Grammy modni momenti svih vremena (GALERIJA)

Iste godine, 1984, Sindi Loper je nosila šarenu, zabavnu kombinaciju u stilu “Girls Just Want To Have Fun”, dok je njena sjajna koleginica Vitni Hjuston 1986. godine nosila nežnu, plavu haljinu koja joj je stajala perfektno. I Naomi Kembel je 1991. godine posetila ovaj prestižni muzički događaj i prošetala upadljivu, stylish haljinu.

grammy 2 Najbolji Grammy modni momenti svih vremena (GALERIJA)

Editors choice