1/3

Kao i uvek, na svim velikim događajima koji okupljaju poznata lica najpraćeniji bude crveni tepih, te sva modna izdanja koja ponesu poznate dame. Iako je ove godine sve to “palo” u drugi plan, jer je dodela Oskara ipak prošla u znaku pogrešnog proglašenja pobednika za najbolji film, što možete videti OVDE, ipak su dame zasijale i ostavile dubok trag svojim stilom i pojavom na ovogodišnjoj dodeli. Parada svečanih toaleta, odličnih izgleda, ove godine objedinjena je bila u velikoj meri klasičnim stilom, te belim i svetlucavim momentima. Evo jednog dela najboljih modnih izdanja sa crvenog tepiha Oskara 2017.

Šarliz Teron pojavila se u dugoj, klasičnoj zlatno-crnoj haljini sa dubokim šlicem. je ovog puta bio zadužen za njen odličan izgled.

oscar2017 21 Najbolja modna izdanja sa crvenog tepiha ovogodišnje dodele Oskara

Seksi kao i uvek, Krisi Tajgen bila je samo jedna od poznatih dama koje su se odlučile da se pojave u bež haljinama. Duga, seksi haljina, ukrašena brojnim kristalima, metalik pojasom i dubokim šlicem, dolazi iz Zuhair Murad kolekcije.

oscar2017 31 Najbolja modna izdanja sa crvenog tepiha ovogodišnje dodele Oskara

 došla je u crnoj top haljini, koja je od struka na dole ukrašena karnerima koji su je učinilizanimljivijom. Možda i ne tako srećan izbor za nju, ali u svakom slučaju, haljina je bila primerena za crveni tepih. Oscar de la Renta je ovog puta bio zadužen za njen izgled.

oscar2017 19 Najbolja modna izdanja sa crvenog tepiha ovogodišnje dodele Oskara

Haljina koja stilom podseća na početak 20. veka, potiče iz jesenje kolekcije za 2017. godinu koju je pripremila modna kuća Gucci, a u njoj je Dakota Džonson izgledala zaista neobično. Još jedna u nizu od dama koje su ponele šampanj i bež nijanse na sebi, što ovogodišnji crveni tepih čini svetlucavijim i blistavijim više nego ikad.

oscar2017 41 Najbolja modna izdanja sa crvenog tepiha ovogodišnje dodele Oskara

Ema Stoun se odlučila za bež haljinu ukrašenu kristalima od glave do pete sa potpisom Givenchy haute couture modne kuće. Mora joj se odati priznanje za kompletni look i to da je izgledala savršeno u trenutku kada je primila nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu.

oscar2017 51 Najbolja modna izdanja sa crvenog tepiha ovogodišnje dodele Oskara

Sofija Vergara bila je u Michael Kors kreaciji, a pojavila se u društvu svog supruga Džoa Manganijela.

oscar2017 61 Najbolja modna izdanja sa crvenog tepiha ovogodišnje dodele Oskara

Editors choice