1/3

Do sada je bilo prilike da se u našim stars editorijalima nalaze uglavnom poznate devojke, ali ovog puta pravimo iskorak, pa smo ugostili i jednog muškarca. Nova zvezda našeg editorijala sa poznatima jeste Relja Popović, kojeg znamo kao veoma popularnog pevača, po pesmama koje su veliki hitovi koje osvajaju domaće i klubove širom inostranstva, ali i po vezi sa jednom od najpopularnijih pevačica Nikolijom Jovanović. O modnim trendovima, svom stilu, svemu što voli, te daljim planovima, otkrio je u intervjuu koji prati ovaj odlični modni editorijal.

relja Intervju: Relja Popović, pevač

Da li pratiš modu i modne trendove?

Nisam neko ko “slepo” prati modne trendove, niti mogu uopšte za sebe da kažem da sam neko ko ih prati, ali ipak znam da prepoznam i odaberem ono što je gotivnog, dobrog izgleda, pa se neretko dogodi da dobijem i komplimente da je krajnji rezultat dobar. Tako da jeste moj odgovor da ih ne pratim, ali imam osećaj za lepo. (smeh

relja 2 Intervju: Relja Popović, pevač

Koji ti je omiljeni stil?

Nemam omiljeni stil, ali postoje stvari u kojima se dobro osećam, naravno u zavisnosti od događaja za koji se oblačim, tako da uvek gledam da neki određeni komad ili detalj prilagodim svom ukusu.

relja 3 Intervju: Relja Popović, pevač

Koji komad odeće po tvom mišljenju nikada neće izaći iz mode?

Bez ikakvog razmišljanja, to je sasvim sigurno crna, kožna jakna kao komad koji može da se nosi uvek i svuda.

Editors choice