1/3

Tokom prethodnog dana mogli smo da vidimo šta su to svetske zvezde ponele na crvenom tepihu povodom prvog dana i otvaranja Kanskog filmskog festivala. Ukoliko se niste informisali to već možete uraditi OVDE, a onda prelazimo i na drugi dan, te sve ono šta se događalo i u čemu su se poznate dame pojavile juče na tom istom crvenom tepihu. Jedno je sigurno, Rijana je glavna pobednica ovog drugog dana.

Tokom ovo dana, RIjana je promovisala svoju novu saradnju sa Chopard nakitom, te se pojavila u možda i najglamuroznijem izdanju do sada. Videli smo je savršeno stilizovanu na Met Gala balu pre nekoliko nedelja, a evo sad i u Kanu. Duga, crna haljina, sa mnogo slojeva tila, dala joj je otmenost i sasvim glamuran izgled koji je upotpunila nakitom iz svoje kolekcije koji je i promovisala.

Rihanna Crveni tepih drugog dana Kanskog festivala: Rijana sve ostavila u svojoj senci

Dame koje su joj dale podršku tokom  promocije, bile su slavna glumica Džulijen Mur, te jedna od najinteresantnijih i veoma popularnih mankenki današnjice, Vini Harlou.

kan 1 Crveni tepih drugog dana Kanskog festivala: Rijana sve ostavila u svojoj senci kan 2 Crveni tepih drugog dana Kanskog festivala: Rijana sve ostavila u svojoj senci

Editors choice