1/3

Brit Awards su dodeljene sinoć u Londonu, po 37. put, a nagrađeni su najbolji izvođači pop muzike. Emeli Sande je proglašena za najboljeg ženskog britanskog solo izvođača, a Dejvid Bouvi je najbolji muški solo izvođač Britanac. Najbolji solo izvođač sa internacionalnim “statusom” je Bijonse, a najbolji muški solo internacionalni izvođač je Drejk. Najbolji britanski singl je “Shout Out To My Ex” grupe Little Mix. Nagradu za album godine je ponovo osvojio Dejvid Bouvi i to za album “Blackstar”, a najbolji video je imala grupa One Direction za pesmu “History”. Britanska ikona je Robi Vilijams, a za globalni uspeh je nagrađena Adel.

A evo kako je izgledao crveni tepih ovogodišnje dodele Brit Awards.

Rita Ora je blistala u Alexandre Vauthier haljini uklopljenoj sa identičnom maslinasto zelenom jaknom. Ovo je jedno od njenih boljih izdanja iako je oko šminke i frizure mogla da se malo više potrudi. Nikol Šerzinger je pak nosila tuxedo haljinu i čizme u istom stilu u interesantnim crvenim tonovima, ali složićete se da smo od nje mogli da očekujemo mnogo više, naročito kada je beauty izgled u pitanju.

Brit Awards 2017 Ovogodišnji dobitnici i crveni tepih GALERIJA 1 Brit Awards 2017: Ovogodišnji dobitnici i crveni tepih (GALERIJA)

Kejti Peri je nosila Atelier Versace mini haljinu i jaknu u istom tonu. Po bojama sličan autfit kao za dodelu Grammy nagrada i sasvim korektno iako je i ova pevačica imala boljih izdanja. Emili Sande je nosila dugu suknju i kimono i izgledala baš kao što smo od nje i očekivali – drugačije, ali sa merom.

Brit Awards 2017 Ovogodišnji dobitnici i crveni tepih GALERIJA 2 Brit Awards 2017: Ovogodišnji dobitnici i crveni tepih (GALERIJA)

Editors choice