1/3

Sinoć su po 59. put dodeljene Grammy nagrade, ali, svet poznatih nije “goreo” samo zbog najveće muzičke večeri, već je tu bilo prostora i za britanski film. Tako je, sinoć su dodeljene i BAFTA (British Academy Film Awards) nagrade i to po 70. put, a kako su nominacije od pre skoro mesec dana predvidele, film “La La Land” je bio apsolutni pobednik sa čak 11 nominacija i osvojenih 5 nagrada.

Dakle, “La La Land” je osvojio nagradu za najbolji film, najbolji britanski film je ”I, Daniel Blake”, najbolja glumica je Ema Stoun, nagrađena za ulogu u filmu “La La Land”, dok je najbolji glumac Kejsi Aflek koji je svoju nagradu dobio za ulogu u filmu “Manchester by the Sea”. “La La Land” je, očekivano, dobio nagradu i za najbolju originalnu muziku, a kompletnu listu dobitnika možete pogledati OVDE.

Kada je reč o crvenom tepihu, može se reći da su se zvezde zaista potrudile i “prošetale” neka od svojih najboljih izdanja.

Glumac Edi Redmejn se na crvenom tepihu pojavio sa svojom lepšom polovinom Hanom Bagšave, a oboje su izgledali totalno usklađeno i prelepo! On – crno belo odelo, ona – raskošna crna haljina ukrašena vezom, perlama i cirkonima.

edi redmajn BAFTA Awards 2017: Ovogodišnji dobitnici i crveni tepih (GALERIJA)

Ejmi Adams je crvenim tepihom prošetala zelenu haljinu ravnog kroja koja je, makar po boji, odlično pristajala uz njen ten i boju kose.

ejmi adams BAFTA Awards 2017: Ovogodišnji dobitnici i crveni tepih (GALERIJA)

Dobitnica jedne od nagrada, Ema Stoun, izgledala je apsolutno savršeno u sjajnom kompletu haljine sa dubokim dekolteom i pantalonama istog dizajna, a sve to upotpunjeno metalik salonkama sa bisernim “trakama”.

ema stoun BAFTA Awards 2017: Ovogodišnji dobitnici i crveni tepih (GALERIJA)

I Hju Grant je blistao na crvenom tepihu, što zbog svog elegantnog izdanja, što zbog svoje devojke koja mu je to veče pravila društvo.

hju grant BAFTA Awards 2017: Ovogodišnji dobitnici i crveni tepih (GALERIJA)

Editors choice