Godina se bliži kraju, a sa završetkom svake nove godine, mi je analiziramo, i izdvajamo njene najbolje i najlošije strane. Kada je u pitanju stil, ova godina je obilovala različitošću i inspiracijom. Za vas smo izdvojili deset dama koje su nas ove godine gotovo svakodnevno oduševljavale svojim nepogrešivim modnim izborima, i pozivamo vas da presudite ko je strana ikona stila za 2014. godinu.

Od uličnog stila, preko scenskih kostima do ekstravagancije na crvenom tepihu, predstavljamo vam dame koje su plenile godinom za nama.

beyonce1 Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Bijonse nas je iznenadila novim pesmama, spotovima veoma visoke produkcije, i promenama frizura. Ono što je konstantno pratilo njenu pojavu, bili su sjajni modni izbori.

blejk lajvli Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Blejk Lajvli je titulu ikone stila osvojila još kada je zaigrala u seriji “Gossip girl”, a od tada je njen stil evoluirao. Ona nas je ove godine oduševljavala činjenicom da ni trudnoća ne može da omete njena sjajna modna izdanja.

jennifer lopez donna karan Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Dženifer Lopez je bila vrlo aktivna ove godine. Ova latino diva dominirala je kako po pitanju karijere, tako i po pitanju stila.

cara delevigne1 Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Ovo je bila godina najvećeg uspona Kare Delevinj do sada. Za kratko vreme, ona je postala jedan od najvećih supermodela današnjice, a svakodnevno nas je oduševljavala svojim street style odevnim kombinacijama.

kejt midlton 2 Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Kejt Midlton je i pored trudnoće očuvala svoj odličan stil, koji podrazumeva midi suknje, kapute i ženstvene krojeve.

kendal dzener2 Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Kendal Džener je, pored Kare Delevinj, još jedan div godine, kada je modeling u pitanju. Šetala je modnim pistama nekih od najvećih dizajnera sveta, postala zaštitno lice kozmetike Estee Lauder i “zaradila” titulu ikone stila.

kim kardashian5 Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Kim Kardašijan je ove godine odbacila slepo praćenje trendova i kreirala sopstveni stil u okviru koga je prigrlila klasične odevne komade, pencil suknje i odeću kojom otkriva svoje obline.

Olivia Palermo Striped Dior Dress Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Olivija Palermo je dama koja pleni. Ona je cele 2014. godine bila modni uzor ženama sveta, bilo da je u pitanju njen ulični stil, ili kombinacije koje je nosila na crvenom tepihu.

rijana1 Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Rijana je dama koja nas je fascinirala svojom smelošću i transformacijama. Ona je uspela da mami pažnju kako vrlo provokativnim izdanjima, tako i izuzetnom ekstravagancijom.

viktorija bekam2 Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

Viktorija Bekam je dama koja ne pravi greške kada je stil u pitanju. Ona uvek zna da ponese sjajne odevne komade drugih kreatora, ali i da svojom neverovatnom pojavom promoviše sopstvene kreacije.

Ko je strana ikona stila za 2014. godinu?

  • Blejk Lajvli (33%, 80 Glasova)
  • Olivija Palermo (20%, 48 Glasova)
  • Viktorija Bekam (13%, 32 Glasova)
  • Kejt Midlton (7%, 18 Glasova)
  • Kim Kardašijan (6%, 15 Glasova)
  • Dženifer Lopez (6%, 15 Glasova)
  • Bijonse (6%, 14 Glasova)
  • Rijana (5%, 11 Glasova)
  • Kendal Džener (2%, 6 Glasova)
  • Kara Delevinj (2%, 5 Glasova)

Ukupno glasača: 244

loading Anketa: Ko je strana ikona stila za 2014. godinu? Loading ...

Glasanje traje do 29. decembra 2014. godine.

Editors choice