Svima nam je poznato koliko je teško izgubiti i jedan kilogram, a ne napraviti drastičnu promenu izgleda. Međutim, kada nakon nekog vremena vidimo poznate koji su se prepolovili, zapitamo se kako je moguće da je to njima uspelo preko noći, dok se mi mučimo mesecima i vaga se i dalje ne pomera.

Međutim, samo oni znaju koliko im je bilo teško da izgube sve te kilograme.

Rigorozne dijete,vežbanje i do dva puta dnevno, konstantno savetovanje sa stručnjacima i sve to još pod lupom javnosti. Zato im treba čestitati na uspehu!

Posebno je teško ženama, jer kao i sve ostale, dobiju značajan broj kilograma u trudnoći, a industrija nema tolerancije prema njima i očekuju da se vrate na nekadašnju težinu ako je moguće čim se porode. Maraja Keri, Džesika Simpson i Britni Spirs dobile su značajan broj kilograma u trudnoći, ali nakon mnogo muke uspele i da ga se reše.

Keli Klarkson i Džordin Sparks su recimo izgubile kilograme kada su odlučile da počnu da žive zdravijim životom, a reper 50 Cent je skoro do neprepoznatljivosti promenio lični opis zbog uloge u filmu.

Evo kako su izgledali nekada, a kako izgledaju sada.

50 cent jason kempin twitter Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju britney spears splash larry busacca Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju janet jackson jeff vinnick andreas rentz Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju jennifer hudson charley gallay jamie mccarthy Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju jessica simpson alberto e rodriguez jamie mccarthy Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju joe1 Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju jordin sparks ethan miller Imeh Akpanudosen Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju kelly clarkson jason merritt michael loccisano Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju mariah splash maury phillips Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju xtina11 Nekad su bili debeli: Zvezde koje su uspele značajno da smršaju

Lenka Gatić

Editors choice