Godine rigoroznih dijeta, napornih treninga, redovnog plesa učinile su da slavna Nikol, nekada najpopularnija lutkica grupe Pussycat Dolls, a sada samostalna pevačica, dovede svoju liniju do savršenstva. Muškarci je žele, ona je predmet svih fantazija i maštanja. Žene joj zavide. Vatrena tamnoputa lepotica samo za vas otkriva tajne svoje zavodljive figure. Neka njena volja i jaka želja za dobrim izgledom budu i vama inspiracija…

Slika 126 Dijete poznatih: Nikol Šerzinger

Tajne seksepilne pevačice su naporni treninzi, ples, redovna i zdrava ishrana

Seksi pevačica kaže da je još od rane mladosti bila opsednuta dijetama. Već sa 14 godina pazila je šta jede i redovno džogirala. Brojala je kalorije, bila je na svakoj mogućoj dijeti zato je put do savršenstva bio dug i mukotrpan. Posle dugih godina napornih treninga i stalnog plesanja Nikol ostavlja divljenje za sobom. Sada kada je postigla željeni cilj odlučila je da sebi da malo oduška.

“Dosta mi je vage. Prihvatam svoje telo onakvo kakvo jeste”. Ali budući da je njeno telo očaravajuće lepa crnka ne mora više biti tako stroga prema sebi. Ipak, ona ističe: “Ostajem aktivna, jedem ali umereno, to je moj moto”. Plešite i džogirajte, savetuje Nikol, na ishranu pazite, ali ne preterano.

“Ples me drži u formi, ja sam narednik na vojnoj obuci po tom pitanju, moj koreograf takođe”, poručila je pevačica. Osim toga: “Dva puta nedeljno trčim 30-40 minuta i odradim dosta treninga u teretani. Prvo radim kardio nekoliko minuta pa se prebacim na po 12 ponavljanja, svake vežbe pojedinačno. Volim čučnjeve i trbušnjake sa tegovima”, objašnjava ona.

Slika 220 Dijete poznatih: Nikol Šerzinger

Seksi lepotica mami muške uzdahe širom sveta

“Kada poželim užinu pomešam jogurt, indijski orah i čeri paradajz, to je super ukusno”. Osnovno pravilo u ishrani koje Nikol ističe su redovni obroci. Ona nikada ne preskače obroke.

Za doručak najrađe jede meko kuvana jaja, dimljeni losos i hleb od celih žitarica. Za ručak bira voće, povrće i ribu ili belo meso. Večera je takođe kuvana, za nju servira nešto poput riže i raznovrsnog povrća. Dodala je da obožava tradicionalnu ishranu, kakva je na Havajima, odakle ona potiče. Iako od takve ishrane može da dobije koji kilogram više, oni se lako otope, čim se baci na vežbanje.

Vežbajte kao Nikol, pazite na ishranu i ukradite koji primer od nje…

Slika 320 Dijete poznatih: Nikol Šerzinger

Prelepa tamnoputa lutkica izaziva divljenje gde god se pojavi

Tekst: Jelena Šipčić

Editors choice