Mnoge poznate ličnosti ne smeju da se igraju sa svojim zdravljem i linijom, te ne isprobavaju dijete nasumično. Oni imaju i čitave timove stručnjaka sa kojima se konsultuju kako bi ostale što duže mršave i u formi.

Međutim, i vi možete napraviti nekoliko promena u svom režimu ishrane i izgledati dobro iako nemate ni mnogo novca ni tim stručnjaka oko sebe.

embedded celebrity diet tricks Dijete poznatih: Mršavite poput poznatih

Evo koje trikove valja pokrasti od ovih zvezda:

Viktorija Bekam

Nakon što se izborila sa poremećajem u ishrani, ova bivša članica grupe Spice Girls svoju vitku liniju duguje alkalnoj dijeti, koju odlikuje manjak bilo kakve prerađene hrane.

Rijana

Ona svoju dobru formu duguje plesu, ali i izbegavanju ugljenih hidrata. Najčešće jede voće i povrće i tvrdi da najviše kilograma izgubi onda kad odluči da se pridržava zdravog života i zdravog načina ishrane.

Dženifer Lopez

Džej Lo je ljubitelj dijete brzog metabolizma. Njoj je dozvoljeno da jede sve, ali pod uslovom da je stalno u poretu. Ova dijeta deli hranu u kategorije, pa neki dan jedete više proteina, dok drugog dana smete jesti više ugljenih hidrata.

Hajdi Klum

Ona voli da jede sirovo povrće toliko da je i neko voće zamenila povrćem. Kada želi da se zasladi, Hajdi gricka kupus, za koji tvrdi da je veoma sladak i ukusan.

5530386038 ce69dd6788 z Dijete poznatih: Mršavite poput poznatih

Megan Foks

Ona se ne fokusira toliko na ishranu koliko na naporno vežbanje.

Keri Andervud

Keri tvrdi da je doručak najvažniji obrok. Ona počne dan sa proteinskom štanglicom, pa onda pojede zdrav doručak. Takođe, izbegava alkohol, sokove i ugljene hidrate.

Dženifer Garner

Ona se odrekla kroasana i ostalog peciva. Sada se njena ishrana svodi na salate sa proteinima, ali ipak se svakodnevno počasti i nekom čokoladicom.

Meril Strip

Ona je smršala tako što se odrekla alkohola. To je sve što je trebalo da uradi, da pomeri tu flašu vina dalje od sebe i prepolovila je svoju figuru.

Lenka Gatić

Editors choice