Svi smo čuli za kontroverznu Končitu Vurst, pobednicu Evrovizije, ali nismo znali za njen talenat za modu. Tom Nojvirt je austrijska muzička zvezda koja je poznata pod imenom Končita Vurst, žena sa bradom koja je ove godine odnela pobedu na pesmi Evrovizije. On je završio modni dizajn, a za bradu se odlučio, jer je od rođenja bio suočen sa diskriminacijom. Svoja znanja u vezi sa modom odlučio je da podeli sa pratiocima, pa se tako na njegovom YouTube kanalu mogu pronaći videi u kojima on deli razne savete o šminkanju, frizurama i lakiranju noktiju.

Na video klipove navikli smo od popularnih blogerki, ali izgeda da je Zorannah dobila konkurenciju. Priznaćete da sličnosti postoje bar kada su u pitanju teme! Njegov kanal prati 30 hiljada ljudi, a neki snimci imaju i preko milion pregleda. Izgleda da Končita nije poznata samo kao pobednica Evrovizije, već i kao austrijska Zorannah!

maxresdefault Končita Vurst kao Zorannah

U jednom od videa koji ima preko dva i po miliona pregleda, Končita daje savete kako se našminkati za sve prilike. Ovaj video privukao je pažnju javnosti što se može zaključiti po mnogobrojnim komentarima koji su pre svega usmereni na njegovo seksualno opredeljenje. U ovom make-up tutorijalu, Končita daje savete kako pravilno da nanesete senku, ajlajner i veštačke trepavice. Među mnogobrojnim komentarima našli su se i oni kojima se ovaj tutorijal dopada. Nema sumnje da Končita zaista zna da se našminka!

k Končita Vurst kao Zorannah

Zanimljivo je videti predloge kako se našminkati od jedne kontoverzne ličnosti kao što je Končita Vurst! Beauty blogerke, pazite se. Nova zvezda je Končita Vurst!

Mirjana Radojević

Editors choice