1/2

Crveni tepih i glamur Met Gala bala uvek su donosili najveće modne trendove, pa je tako i ovog puta. Mnoge dame ponele su sjajne kreacije i haljine koje su zadivile žene širom sveta, pa je svaka od njih poželela bar na tren da oseti sve to i na svojoj koži. Međutim, izgleda da nam ove godine Met Gala donosi neke novitete kada su frizure u pitanju. Svetske zvezde kao da se nisu puno zamarale time šta će uraditi sa svojom kosom, ali kao i njih mnogo što je ponelo srebrne i metalik haljine, bilo ih je mnogo sa paž frizurama.

Kajli Džener je jedna od poznatih dama koja je ponela paž frizuru na crvenom tepihu, od nje smo i navikli da bude uvek u trendu tako da možemo pretpostaviti da će se ove frizure nositi u narednoj sezoni dosta.

I Demi Lovato je odabrala paž frizuru, ali je svoju kosu zalizala, verovatno da bi dosta “napadna” haljina došla do izražaja.

All about the sparkle! #DemiLovato dons @moschino. #MetGala (Photo credit: John Shearer/Getty Images)

A post shared by Us Weekly (@usweekly) on

Mlađa sestra Bijonse, Solanž, svoju paž  frizuru je malo uneobičila, tako da je celokupan look ove dame bio, pa može se reći malo “otkačen”.

#Solange goes to the #MetGala in full #Lemonade #Formation 🍋🍋🍋

A post shared by Kam Chronicles (@kamchronicles) on

I plavuše su se pokorile paž frizurama, te donele na crveni tepih ovaj oblik kose koji će se nakon ove večeri verovatno vratiti na ulice mnogih gradova. Među plavušama koje su došle sa ovako sređenim frizurama, našle su se Ana Vintur, koja je slobodno se može reći, jedna od  najvažnijih žena u svetu mode.

Editors choice