Tejlor Svift jedna je od omiljenih mladih zvezda. Međutim, ona nije poput drugih mladih zvezda u usponu počela da se tetovira, farba u razne lude boje, nosi garderobu koja više otkriva nego pokriva i pravi skandale. Kratka tamno-plava kosa, damski stil oblačenja i uvek besprekorna šminka su nešto što je karakteriše.

Danas ćemo govoriti o tome kako se šminka Tejlor Svift i izdvojiti nekoliko njenih najupečatljivijih izgleda kada je šminkanje u pitanju. Najbolje od svega je što sve to možete da ponovite i same bez nekog preteranog truda. Caka je uglavnom u izboru karmina, besprekornom tenu i malo rumenila!

Zato naučite kako se šminka Tejlor Svift, odaberite izgled koji vam se najviše dopada i isprobajte ga već danas!

Svakodnevna šminka

Za svaki dan Tejlor Svift se ne šminka mnogo, tek malo ujednači ten i stavi maskaru.

Kako se šminka Tejlor Svift 1 Kako se šminka Tejlor Svift

Sveža Tejlor

Kada ipak odluči da se malo dotera i za dnevne varijante, Tejlor pusti kosu i stavi malo hajlajtera, kao i karmin u nekoj neutralnoj boji. Zato ukoliko želite da postignete svež i odmoran izgled, našminkajte se ovako.

Kako se šminka Tejlor Svift 3 Kako se šminka Tejlor Svift

Glamurozna Tejlor

Za svoje nastupe Tejlor bira jaku šminku. Tada najviše voli da naglasi svoje usne, kožu učini sjajnom i blistavom, a na oči stavi tek malo ajlajnera i maskare.

Kako se šminka Tejlor Svift 4 Kako se šminka Tejlor Svift

Uklopljene boje

Ukoliko dobro pogledate, shvatićete da je Tejlor uklopila nijansu karmina sa bojom svojih cipela, a boju noktiju sa haljinom. Tako je postigla veoma šik izgled bez mnogo truda.

Kako se šminka Tejlor Svift 5 Kako se šminka Tejlor Svift

Šik Tejlor

Kada želi da izgleda elegantno, te da dobije malo glamura starog Holivuda, ona voli da uvije kosu, blago osenči kosu i usne istakne karminom u jarkoj boji.

Kako se šminka Tejlor Svift Kako se šminka Tejlor Svift

Lenka Gatić

Editors choice